Wedding Writer

Gaan jullie trouwen? Super leuk, gefeliciteerd!

Waarschijnlijk hebben jullie al aan veel dingen gedacht, zoals: bloemen, fotograaf, locatie en kleding. Maar hebben jullie ook aan een wedding-writer gedacht? Een wedding-writer? Ja, een wedding-writer?

Mijn naam is Femmelien en ik ben wedding writer. Waar de fotograaf alles vastlegt in beelden, leg ik de dag vast in woorden en maak ik er een compleet verhaal van. Een maand voor de bruiloft kom ik bij jullie om kennis te maken, sfeer te proeven en om eventueel al het ‘hoe het allemaal begon’ verhaal te maken. Op de grote dag loop ik mee met jullie en schrijf ik alles op wat ik zie en hoor. Af en toe zal ik een vraag aan jullie of aan jullie gasten stellen om iets meer te weten te komen, maar ik zal bovenal veel op de achtergrond zijn.

Als de confetti is neergedaald , het feestgedruis is verstomd en jullie nog volop aan het nagenieten zijn van jullie prachtige huwelijksdag, zorg ik dat het verhaal afgerond is. Zodat jullie in jullie witte broodsweken al kunnen genieten van jullie unieke en persoonlijke liefdesverhaal. Het verhaal ontvangen jullie in een ‘word document’ zodat de fotograaf of jullie zelf het makkelijk kunnen verwerken met de foto’s in een fotoboek.

Willen jullie dat ik jullie speciale dag beschrijf en alle hilarische, ontroerende, romantische momenten én uiteraard jullie Ja-woord  weet te vangen in een verhaal? Bel of mail me dan gerust om alle mogelijkheden te bespreken. Ook voor tarieven of andere vragen sta ik je graag te woord. Wie weet spreken we elkaar snel en schrijf ik jullie liefdesverhaal!